Projecten

Onze projecten

Interieurstyling Herenhuis Wilhelminapark

Herenhuis in Utrecht

Dit geweldige herenhuis gelegen aan het Wilhelminapark in Utrecht hebben wij voorzien van complete wandafwerking en schilderwerk. Dit was nog een hele klus vanwege de staat waarin het pand zich verkeerde, maar wat een bijzonder mooie oplevering. Door het gebruik van veel kleur heeft iedere ruimte zijn eigen ambiance. De kleuren van de wanden zijn doorgevoerd op deuren en plinten. Zo geeft het veel meer rust en een ruimtelijk effect.

Woonhuis Eichholtz eyecatcher lamp lichtplan

Een bijzondere woning aan de Vecht

In dit voormalige koetshuis hebben we alle wanden voorzien van gaaf behang met linnenlook. Als eyecatcher hebben we gebruik gemaakt van een goudkleurig behangsoort met 3-D look. De moderne lamp die is afgebeeld komt mooi uit tegen dit behang, zorgt voor een speels effect. Deze is tevens bij ons te bestellen.

Riant woonhuis Maarssen

Riant woonhuis in Maarssen

Dit woonhuis, gecombineerd met showroom, moest nog gebouwd worden. We hadden daarom de vrijheid om elke ruimte te ontwerpen en zelf te realiseren.

Modern schilderwerk

Een kamer omtoveren tot een modern strakke ruimte! Met goed schilderwerk en de juiste kleuren bereik je meer dan je soms kan voorstellen.

Riant Woonhuis Maarssen interieurstyling

Luxe villa Maarssen

Het gebruik lichte tinten en natuurlijke materialen maken het tot een ruimtelijk en rustig geheel.

B&B Geesberge

Elke kamer kreeg een ander kleurenpalet. Daarmee hebben we steeds weer een ander verhaal verteld.